Palvelumme

Vesipesut - Emulsiopesut - Mattopesut


Pesemme ja huollamme pyykkisi - saat kotiin puhtaan ja siistin tekstiilin!

Teemme tahranpoistot, desinfioinnit ja vahinkopyykkien pesut. Joillekin matoille voimme tehdä myös kuivapesun. Pyykin toimitusaika sovitaan joustavasti tarpeen mukaan, normaalisti se on 1 viikko. Pyykkiä voit tuoda pesulaan ilman ajanvarausta. Soita ja kysy, jos et löydä kaipaamaasi tietoa täältä! 
 


Vesipesut

Kodin pienet ja suuret tekstiilit

Pesemme lakanat, verhot, pöytäliinat, pellavatekstiilit, tyynyt, peitot, untuvatuotteet, sijauspatjat, päiväpeitot, vaatteet, työvaatteet, toppatakit, koiranpedit, hevosenloimet, sohvanpäälliset ym. ym.

Pesemme ekologisesti sopivankokoisella koneella tai käsin, mutta riittävän väljässä vedessä! Veden määrä on yksi tärkeimmistä elementeistä puhdistumisen kannalta, kuten myös riittävän suuri rumpu - jotta tekstiili pääsee liikkumaan vapaasti. Tämä korostuu esimerkiksi pulleaksi turpoavan untuvatuotteen kohdalla. 

Käytämme laadukkaita, hajusteettomia pesuaineita. Huuhteluaineessa on mieto tuoksu - täysin hajusteettoman aineen saa pyynnöstä. Viimeistelemme pyykin mankeloimalla, silittämällä, höyryttämällä, prässäämällä tai esimerkiksi untuvatuotteet kuivausrummussa ilmaviksi pöyhien. Kuuntelemme asiakkaiden erityistoiveita pesun, viimeistelyn tai viikkauksen suhteen - palvelemme joustavasti!


Emulsiopesut

Kemiallinen vesipesu

Emulsiopesulla voidaan turvallisesti, ekologisesti ja tehokkaasti pestä erilaisia kemiallisella pesuohjeella varustettuja tekstiilejä. Esimerkiksi juhlavaatteet kuten leningit, jakut ja miesten puvut puhdistuvat emulsiolla kankaiden kuituja säästäen. Myös erilaiset villavaatteet kuten puserot, asusteet, villakangastakit, viltit, verhot ja monet seinävaatteet voidaan pestä turvallisesti. Emulsiopesuaine ympäröi kuidun, jolloin se ei pääse kastumaan sisältä. Tämä vähentää kuidun turpoamista, vanuuntumista ja nukkaantumista. Mekaniikaltaan pesumenetelmä on hellävarainen. Emulsiopesu voidaan valita myös vesipestäville tekstiileille, kun halutaan valita mahdollisimman hellävarainen käsittely.Mattopesut

Rumpukone- ja tasovesipesut

Pesemme rumpukoneessa mm. puuvilla- ja räsymattoja, sekä villaisia paimentolaismattoja. Neliöhinnat sisältävät myös kuivauksen pesulassa. Voit tuoda rumpukonepesun kestäviä mattoja myös edullisesti konepestäväksi ja kuivata pestyt ja lingotut matot kotona. Hinta on tällöin 42€/kone, yhteen koneeseen mahtuu n. 2-3 isompaa mattoa tai useampi pieni matto.

Tasovesipestäviä mattoja ovat kovapohjaiset käytävämatot, villaiset- tai karvalankaiset matot ym. Joillekin matalanukkaisille matoille voidaan tehdä myös kuivapesu.

Vesipestävät matot lingotaan joko rumpukoneessa tai putkilingossa ja kuivataan nopeasti kuivaushuoneessa.

Heräsikö sinulla kysyttävää palveluistamme? Soita tai lähetä viesti alla olevalla lomakkeella!

Aukioloajat

Ma-To 9-16
Pe 9-15
Tule käymään

Lammin Pikapesula Oy
Mommilantie 5 A
16900 LAMMI 
Y: 2397179-0

Soita meille

(03) 6332 440

Lähetä sähköpostia

lamminpesula@gmail.com

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!